Shoplog 11-2-2014

Gisteren treinde ik naar Amsterdam om daar samen met Melissa (van Pink Sensation!) weer eens ouderwets te gaan beautyshoppen. Ontzettend veel heb ik niet gekocht, maar het leek me toch het delen waard!

Shoplog

Organix smooth hydration argan oil & shea butter shampoo en conditioner (€11,99) Ik ben ontzettend tevreden over de shampoo en conditioner die ik nu gebruik (artikel is onderweg) maar Organix is alleen maar te koop bij de DA op de Leidsestraat en altijd als ik daar kom, denk ik: “Ik wil dit zo graag proberen, maar ik heb verdorie net nieuwe shampoo gekocht!” Nu dacht ik: “Yolo” en rekende ik de argan oil & shea butter-versie af.

Organix renewing moroccan argan oil shampoo en conditioner (€2,00) Deze mini’s vond ik zo schattig dat ik ze heb gekocht om ‘ooit’ mee te nemen op vakantie.

Flormar nail polish remover (2,95) Ik had nagellakremover nodig en kwam deze tegen bij Flormar!

MAC Lipmix in Red (€15,00) Deze stond eigenlijk helemaal niet op mijn verlanglijstje, maar ik liep er tegenaan en wilde hem heel graag proberen! Dit is de favoriete rode lipstick van Nikkie (Tutorials) en als het goed genoeg is voor haar, is het ook goed genoeg voor mij!

Flormar nagellak (€2,95/€3,50) Tot slot kocht ik bij Flormar een boel nagellakjes: natuurlijk roze, mat rood, zwart-witte spikkels en mat zwart. Ongelofelijk hoe goedkoop deze lakken zijn – het was erg verleidelijk om er nog meer mee te nemen, maar ik heb me kunnen beheersen!

Zo, en nu mag ik een poosje niets meer uitgeven, want ik ga eindelijk verhuizen! WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOP!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: